Tanfolyam típusok

 

NYÁR 2020

Iskolánk szezonális jelleggel indít gyorsított (kéthetes, háromhetes) tanfolyamokat, amik elsősorban a diákok szempontjából előnyös, hiszen igyekszünk az iskolai szünetekben (nyári, téli, tavaszi és az őszi) megrendezni ezeket az előadássorozatokat.

Több éves tapasztalatunknak megfelelően június- júliusban induló tanfolyamainon előadások mindennap 15:00-18:30 között.

 

KEZDÉS VIZSGA
június 15. július 9.
június 25. július 16.
július 13. július 30.

 

 

Műszakos tanfolyam (5 hét)

Ezt a tanfolyamtípust főleg azoknak ajánljuk, akik kettő vagy annál több műszakban dolgoznak. Minden héten kedden és csütörtökön tartjuk a foglalkozásokat, mégpedig olyan rendszerben, hogy az a lehető legjobban elérhető legyen az aktuális műszak mellett. Reggel 9 órától fél 1-ig tart a délelőtti előadás, a délutáni pedig 3 órától fél 7-ig. Az előadások tartalma megegyezik, nincs különbség köztük, így mindig jöhetsz akkor, amikor kellő szabadidővel rendelkezel.

Nyáron ez a fajta tanfolyam szünetel.

A tanfolyam szeptember 08-án kezdődik s október 15-én lesz a kresz vizsga

(következő tanfolyam: október 08   a várható kresz vizsga: november 18

 

  Műszakos tanfolyam időpontok

 

 

Hétvégi tanfolyam (5 hét)

Az előadások kizárólag szombaton és vasárnap vannak, így a tanfolyam könnyen összeegyeztethető a hétköznapi tevékenységekkel. A foglalkozásokat a délelőtti órákban tartjuk (9:00 – 12:30).

A tanfolyam megfelelő (15 fő) jelentkezése esetén kezdődik

 

     

Délutános/esti (3,5 hét)

Ennél a fajtánál azoknak igyekszünk segíteni, akik késő délutánig dolgoznak/iskolába járnak, vagy egyéb olyan tevékenységet folytatnak, ami lehetetlenné teszi számukra, hogy napközben, vagy pedig a hétvége folyamán jöjjenek tanfolyamra. Az előadások hétköznap délután 5 órától tartanak fél 9-ig, de igény szerint indítunk esti tanfolyamot 19 órától, ahol a foglalkozásokidőtartama rövidebb, a kései kezdés miatt.

A tanfolyam megfelelő (15 fő) jelentkezése esetén kezdődik

 

 

Délutános/esti tanfolyam időpontok

 

Elearning

Ha egyik tanfolyamunk sem felel meg neked, megoldás akkor is van: iskolánk is lehetővé tette az interneten keresztül történő tanfolyamot, közkedvelt nevén az elearninges képzést. Az internetes tanuláson felül lehetőséged van BÁRMIKOR személyes, telefonos konzultációra, tanáraink magyarázatára,sőt ha időd engedi bármelyik tanfolyamunkat látogathatod.

    

 

 

 
     

  +  Elsősegélynyújtó tanfolyam  +

Az MTM-nél lehetőséged van rá, hogy elvégezd a jogosítvány megszerzéséhez kötelező elsősegélynyújtó tanfolyamot. A kurzust a KRESZ tanfolyam után, akár a gyakorlati vezetési órákkal párhuzamosan is teljesítheted, hiszen a szükséges 3-4 foglalkozást délutáni órákban tartjuk. Az előadássorozat időtartama 4 nap

AKTUÁLIS !!!

A következő tanfolyam 2020. július 22-én kezdődik, hétfő, kedd, szerda és csütörtök tanfolyam, és remélhetőleg, június 30-án, pénteken lesz a vizsga.

Az előadások naponta kétszer,

VAGY délelőtt 9-12.00 VAGY délután 15.00-18.00 vannak.

 

 

Tanfolyamdíjak

a tanfolyamok díjai és a képzési feltételeink a Díjtételek, akciók oldalon találhatók 

 

Jelentkezés a tanfolyamokra

  Személyesen

8900 Zalaegerszeg Dísz tér 7. II/247

  Telefonon

30/9530/9863-645 - Takács Éva (irodavezető)

30/9572-181 Horváth Valentina
30/520-8963 - Takács Péter (iskolavezető)


92/598-232 - iroda

  emailben mtmoktatas@gmail.com
     

Amit az első foglalkozásra hoznod kell magaddal

  • 1 db színes vagy fekete-fehér, fél évnél nem régebben készült igazolványképet
  • 8 általános iskola elvégzését igazoló bizonyítványt
  • egy igazolást a háziorvosodtól, hogy egészségügyileg alkalmas vagy-e a jogosítvány megszerzésére (7.200 Ft – az orvosnak fizetendő)
  • iskolánknál lehetőség van arra, hogy tankönyvet kölcsönözz 3.000 Ft ellenében, amelyből 1.000 Ft a kaució, amit a KRESZ vizsga letétele után visszakapsz tőlünkamennyiben hozol egy pendrive-t vagy egy üres, írható CD-t, akkorrendelkezésedre bocsátunk egy számítógépes gyakorlóprogramot, amely segítségével otthon is ismerkedhetsz a rád váró KRESZ vizsgával
  • ha van korábban szerzett jogosítványod, vagy esetleg rendelkezel elsősegély vizsgával, akkor a szükséges okmányokat ne felejtsd otthon
  • amennyiben még nem fizetted be a regisztráció díját, akkor 10.000 Ft-ot
  • valamint a kresz tanfolyam díját, mely 32.000 Ft
  • kutyatápot -mely a tanfolyam díj 2. része

 

Elérhetőségeink .:. © MTM Autósiskola 2006 .:. Design and Powered by NeoNetworX